Uudet kotisivuni ja visio Vantaalle!

Tervetuloa uusille kotisivuilleni! Nimeni on Emil Bulut ja olen ehdolla Vantaan kuntavaaleissa. Sivuillani kerron teille arvoistani ja siitä Vantaasta, jota haluan tavoitella yhdessä kanssanne. Haluan puolustaa tasa-arvoista ja hyvinvoivaa Suomea, jota yritetään purkaa säästöjen nimissä. Koulutuksesta ja päivähoidosta leikkaamalla ei tätä maata saada uuteen uskoon. Sen sijaan juurikin nuorempiin sukupolviin tulisi sijoittaa, jotta haasteet kuten nuorten mielenterveysongelmat eivät pahene entisestään.

Me rakennamme viihtyisää ja modernia Vantaata. Meidän kaupungissa jokainen tuntee itsensä tervetulleksi. Se tarkoittaa, että rasismille ja homo- ja transfobialle ei anneta tilaa! Viihtyisä Vantaa merkitsee sujuvaa joukkoliikennettä ja helppoa pääsyä tarvitsemiin palveluihin aina urheilupuistosta kirjastoon. Kaupungeilla on iso rooli ilmastonmuutoksen estämisessä ja ympäristönsuojelussa. Pidetään huoli, että Vantaa on näissä asioissa edelläkävijä.

Jos sinäkin haluat rakentaa parempaa Vantaata, niin tule rohkeasti mukaan kampanjaan! Voit lähettää minulle viestiä vaikka sähköpostiini: emil.bulut@vihreat.fi tai liittyä kampanjaryhmäämme facebookissa: https://www.facebook.com/groups/605571032868396


-Emil Bulut